Jesenné tréningové bloky

Stredoslovenský tenisovy zväz v uplynulých víkendoch zorganizoval 6 tréningových blokov v kategóriách staršieho žiactva, mladšieho dorastu a dorastu, tréningové bloky sa konali v Slovenskej Ľupči, Púchove, Lieskovci a Žiline.

"Som veľmí rád, že už tretia edícia trenigových blokov sa opätovne stretla s veľmi pozitívnymi ohlasmi. Ukázalo sa, že ide o životaschopný projekt, ktorý ideálne dopĺňa naše iné aktivity v regióne. Obrovská vďaka patrí všetkým zainterovaným, bez ktorých by to nešlo." Michal Varmus, predseda SsTZ

broken image

Staršie žiačky, Žilina 

Tréningových blokov sa celkovo zúčastnilo 41 regionálnych hráčov, tieto tréningové bloky mali slúžiť ako príprava na nadchádzajúcu sezónu, vytvárania lepších vzťahov v rámci SsTZ a taktiež ide o našu neustálu snahu zlepšovania podpory mládeže v rámci nášho regiónu, ktorá je pre nás dlhodobou prioritou.

broken image
broken image

Mladšie a staršie dorastenky, Púchov

Tréneri, ktorí sa zúčastnili tréningových blokov: Zuzana de Widt, Anton Blaško, Branislav Kališ, Michal Ďurovec, Dávid Tužinský

Stredoslovenský tenisovy zväz by chcel poďakovať zúčastneným trénerom za ich čas a ochotu , odovzdané vedomosti hráčom a hlavne bezproblémový priebeh.

broken image

Starší žiaci, Slovenská Ľupča

Lieskovský tenisový klub – LTC tentokrát hostil tréningové bloky mladších a starších dorastencov.